Wat doen we in dit kamp?

De dromen van onze limihelden zijn eindeloos en zonder limiet. Niets mis met een bakker of een slager, maar onze limihelden zijn net dat tikkeltje anders. Samen met de limikids gaan de limihelden op zoek naar de meest fantasierijke toekomstdromen. Wil je een dino zijn met zes poten, een prinses met magische krachten, een bakker met gigantische taarten, een schoenmaker voor dierenvoetjes, een kleermaker voor reuzen of een slager met enkel snoepjes? Alles kan en alles mag. We denken aan een toekomst vol positieve en creatieve regenbogen. De limihelden maken het bovendien extra creatief door die regenboogachtige toekomst te voorzien van enkele Franse en Engelse strepen.

Onze kernwaarden

Elke dag zorgen de limihelden voor twee tot drie taalsessies (Frans en Engels). Van belang is dat we rekening houden met iedereens tempo en dat voorkennis zeker en vast niet nodig is.

Aan variatie bij ons geen gebrek! Limikids knutselen, spelen, bewegen en leren zich te pletter. Bij de limihelden kunnen ze al hun energie kwijt. Geen kommer en kwel, maar sport en spel!

De limikids kunnen 's middags mee aan tafel schuiven voor een lekkere warme maaltijd (50 euro extra per week). Tijdens de dag voorzien we ook tussendoortjes.

Hoe ziet een kampdag er uit?

Ochtendstond heeft goud in de mond, ons kamp gaat om 08u30 ’s ochtends van start. Onze limihelden zijn gelukkig nog vroeger uit de veren, waardoor ze al vanaf 07u30 vol enthousiasme jullie kinderen kunnen ontvangen.

Eens iedereen goed wakker is en klaar om de dag te beginnen, geven we het startschot van ons kamp. We vliegen er meteen in met spelletjes, doe-opdrachten, zoektochten, muzikale momenten en nog oneindig veel meer creatieve bezigheden.

Tijdens de middag(pauze) wordt er op het kamp een megalekkere warme lunch voorzien. Limikids en limihelden moeten namelijk ook eens hun batterijen kunnen opladen.

Om 16u sluiten we onze laatste activiteit van de dag af. Maar ook na het kamp staan onze fantastische limihelden nog steeds voor jullie kinderen paraat. We begrijpen dat het niet voor iedereen even makkelijk is om jullie kinderen stipt om 16u00 op te halen. Daarom voorzien we ook na het kamp nog anderhalf uur opvang.

Dagindeling
  • 07u30 - 08u30: Opvang
  • 08u30 - 09u00: Onthaal en verwelkoming
  • 09u00 - 12u00: Verschillende activiteiten
  • 12u00 - 13u00: Middagpauze - er wordt een warme maaltijd voorzien (inbegrepen in de prijs)
  • 13u00 - 16u00: Verschillende activiteiten
  • 16u00 - 17u30: Opvang

Last but not least!

De limihelden betoveren de spelletjes en activiteiten met Franse en Engelse woordjes en zinnen. Maar, geen paniek! Ook zonder voorkennis kan je bij ons terecht, de superkrachten van onze limihelden passen zich namelijk aan iedereen aan!

Enkele sfeerfoto's